Saalbach - vandring

Vi bor bekvämt i Saalbach – Kitzbühler alps . Uppleva den underbara tystnaden i bergen i en av Österrikes trevligaste byar på en höjd av 1100-2100 meter. Många vandrare vallfärdar hit för fina leder och ett perfekt klimat. ett alpint paradis med 400 km vandringsleder

Fredag-Lördag
Avresa från hemorten till Hannoverområdet där vi bor första natten innan vi i den sprudlande alpbyn Saalbach, välkomnas vi på vårt trivsamma hotell. Värdparet får dig att känna dig hemmastadd.. Här finns pool och bastu som du har fri tillgång till. Vissa kvällar underhållning av olika slag.

Söndag-Torsdag
Naturen kan upplevas på alla ledder och bredder. Att bara ligga på en alpäng och se molnen röra sig och känna dofterna av gräs och blommor eller att se varje berg, vattendrag eller väg som en utmaning, som ska övervinnas! Upplev skönheten i natur- och alplandskapet. Här erbjuds turer för alla smakriktningar.
Utforska själv till fots eller låt dig föras genom den imponerande alpvärld av vår professionella vandringsledare. Cyklar finns att hyra för den hågade. Vi gör lämpliga utflykter lite beroende av väder och vin. På kvällarna bjuds 3-rättersmiddagar eller temabuffé med lokala delikatesser. I byn ordnas allt som oftast diverse hyss och upptåg. Vi kan utlova härliga dagar i Salzburgerland för dig som värdesätter rörliga aktiviteter, hög standard och inte minst en trivsam långvecka.

Fredag-Lördag
Efter frukost beger vi oss norrut för middag och övernattning i Hannoverområdet innan vi via Puttgarden på eftermiddagen är åter i Sverige med nya bekantskaper och intryck.

Välj resa!

RESFAKTA 9-dag
Avresa  16/8
Pris 8.595:-
Hotell Bergers Sporthotel
BRA ATT VETA -
SÄRSKILDA RESEVILLKOR !

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Färja och vägskatter
* 8 Övernattningar
* 8 Frukost
* 8 Middag
* Vandringspass inkl. liftavgift
* Tillgång till pool & bastu
* Utflykter/aktiviteter exkl. ev. entréer
* Rese / vandringsledare