Berlin
Mitt i City till Oslagbart pris

Murens fall 1989 blev inledningen till en ny era. Berlin blev huvudstad och parlamentet flyttades hit. Berlin är Tysklands största universitetsstad och täcker ett område åtta gånger så stort som Paris – lika stort som Blekinge. Har 3,5 miljoner invånare och är staden som aldrig stänger. Det finns fler barer, stora påkostade shower, konsertsalar, diskotek och nattklubbar i Berlin, än i London och Paris tillsammans. Utbudet av restauranger och kaféer är enormt och alla smakriktningar kan tillfredsställas.

- Dag 1:
Vi åker med tidiga båten via Gedser – Rostock och kommer snabbt ca 17.5o direkt till hotellet i Berlin City- Väst. Redan första dagen har du goda möjligheter till aktiviteter på stan. Vår reseledare tar dig gärna med ut, Berlin ligger för dina fötter.

- Dag 2 - 3:
Frukost serveras i hotellets topp med vidsträckt utsikt över staden. I omgivningarna finns flera trevliga restauranger. Föreslår att du som inte varit här på ett tag och vill få en blick över stadens utveckling följer med vår duktiga guide på en 3-timmars rundtur med start 09.oo. Du får grepp om det mesta som är värt att veta. Berlin har ett av världens finaste och mest kända varuhus, KaDeWe, där inte minst matavdelningen med sina små restauranger imponerar. Berlin har flera berömda museer och attraktioner. Det är också en stor stad, ungefär som Blekinge till ytan, varför tunnelbanan och bussarna lätt tar dig runt. Vårt hotell ligger perfekt till så du kan lätt förflytta dig på egen hand.

- Dag 4:
Efter frukost beger vi oss 08.30 mot Rostock för ”skafferishopping” innan det är dags att borda färjan till Danmark.

Välj resa!

RESFAKTA 4-dag
Avresa  28/9, 2/11
Pris 2.395:-
Hotell Concord
Enkelrum 495:-
Kat FFF+
Läge City Väst
Tider 17.30 ca ank Berlin
22.30 ca ank Skarab.
BRA ATT VETA -
SÄRSKILDA RESEVILLKOR !

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Färja och vägskatter
* 3 Övernattningar
* 3 Frukostbuffé
* Resledare

Färdväg:
Skövde
Mullsjö
Jönköping
Helsingborg