Formel 1 - Nürburgring

Motorcirkusens värsting - helsäkert semesterkort mitt i getingboet. Vi har gjort oss kända i hela Sverige för att ha riktigt bra handplockade biljetter, reseupplägg och superboende nära banan.

Dag 1
Startar gör vi på kvällen och kör via Helsingör in i Danmark och vidare mot Rödby.

Dag 2
Efter ett längre frukoststopp på väg söderut kommer vi på tidig eftermiddag fram till vårt hotell i centrum av den lilla fina orten Cochem vid floden Mosels strand. Här bor vi alldeles ypperligt tre nätter, dessutom med kort avstånd (ca 40 min) till banan. Hotellet med anor från 1332 har en trivsam restaurang med fin terrass för skön avslappning.

Dag 3
Idag beger vi oss iväg för vårt första ”Banspan”. Här pågår träningarna för fullt inför helgens stordrabbningar och vad som komma skall – ingen vet. Du har din egen numrerade sittplats i den kategori du valt så det behövs inga vassa armbågar och långa halsar på ”Snikens budgetkulle”. För dig som föredrar att stanna kvar i Cochem kan du hyra cykel och trampa runt bland vinstugorna eller varför inte ta en rofylld båttur på floden.Dag 4
Ny spännande heldag på banan. Nu börjar det hetta till lite här och där! Öronpropparna är inte så dumt att ha med – här är det definitivt raka rör som gäller.

Dag 5
Idag är det den Stora Dagen, vi kör direkt efter frukost till banan vars egenheter vi nu lärt känna. Som det brukar, bjuds det säkerligen allehanda dramatik under dagen. Kommer det sen en liten regnskur vet ingen vad som händer… Prispallens vinnarlista kan lätt förändras – vi vet – vi har varit där. Efter slutfinal är det dags att styra norrut igen. Vi lägger in mat och pausstopp på lämpliga platser utefter vägen.

Dag 6
På morgonen rullar vi in över de danska öarna. Vid lunchtid är vi tillbaka på hemorten igen. Lugnet har lagt sig, men känslan - den sitter kvar, det kan vi lova...

Välj resa!

RESFAKTA 6-dag
Avresa  3/7
Pris 7.550:- Guld T4
6.185:- Silver T4a
Hotell Alte Thorschenke
Enkelrum 975:-
Kat FFF+
Valuta Euro
BRA ATT VETA -
SÄRSKILDA RESEVILLKOR !

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Färje & vägavgifter
* 3 Övernattningar
* 3 Frukost
* 3 Bantransfer
* 3-Dagarsbiljett
* Toppbiljett i vald kat.