Glada Änkan - En musikalklassikerGlada Änkan utspelar sig i 1900-talets första decennium i det glada Paris. Den unga, förtjusande och nyblivna änkan Hanna Glawari, spelad av Frida Engström, har lämnat sitt hemland och lever ett lättsamt liv med beundrare från hela världen. Baron Zeta från hemlandets ambassad har fått i uppdrag att ombesörja att den unga änkan gifter sig med en pontevedrisk herre för att säkerställa att arvet stannar i hemlandet.

Den mörke och vackre Greve Danilo Danilovitj, spelad av Thomas Järvheden, är den som anses lämplig för uppdraget – något han själv inte är lika förtjust. Danilo är en ung man som gärna spenderar nätterna på parisiska nattklubben Maxim i sällskap av nattklubbsägaren Emanuell, spelad av Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson. I rollen som den lättsamme och muntre Monsieur Lapidius ser vi den mångsidige operaveteranen  Hans Josefsson.

För Danilo borde kärlek vara en del av ett äktenskap och han gör sitt bästa för att, istället för att  gifta sig med Änkan Glawari, åtminstone se till så att ingen annan heller gör det. Danilo och Hanna upptäcker snart att de har något gemensamt och inte helt oproblematiskt finner de varandra i det glada Paris. Men räcker det för ett giftermål ?

Fredag
Efter ett pausstopp kommer vi under eftermiddagen till vårt hotell som ligger riktigt bekvämt och centralt vid Gustav Adolfs torg mitt på gågata i Malmö.  Du får en stund på egen hand innan vår middagsbuffé står uppdukad.  Mätta och belåtna tar oss bussen till kvällens föreställning av klassikern Glada Änkan på Nöjesteatern.
Bussen väntar utanför teaterdörren och tar dig tryggt och torrskodd tillbaka till hotellet

Lördag
Det kan bli långfrukost för den som önskar innan vi checkar ut och efter en liten rundtur i Malmö återvänder mot hemorten dit vi kommer efter ett pausstopp för fika alt. lunch.

Boka
Skriv ut ikon

Pris

Från 1945 kr / person

Resedatum

2021-11-05 - 2021-11-06

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Lidköping Resecentrum 09:10
Skara Resecentrum 09:30
Skövde Resecentrum 10:00
Tidaholm Acklingakorset 10:20
Mullsjö VIP 10:45
Jönköping M2 / Statoil 11:25
Skillingaryd Syd -Cirkel K 11:35
Ljungbystopp - Statoil 12:35


RESFAKTA 3-dag
Hotell     Sc S:t Jörgen
Arena     Nöjesteatern

 

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
*  1 x Övernattning
*  1 x Frukostbuffé
*  1 x Middagsbuffé
*  Teaterbiljett parkett
*  Transfer teater t.o.r.

Scandic S:t Jörgen i Malmö – uppdaterade priser för 2020

Scandic S:t Jörgen | Hotell i Malmö | Scandic Hotels