Musikalen Cabaret

När mörkret närmar sig är det vi som måste lysa.   

Willkommen, bienvenue, welcome!
 Den som en gång vågat sig in på nattklubben Kit Kat Club vill stanna för alltid. Här finns plats för alla. Under Konferencierens vakande öga är nattklubben i Berlin en fristad där nöjeslystna existenser lever ut sina njutningsfulla drömmar.  

Musikalen kretsar kring Sally Bowles, nattklubbens stjärna, och Clifford Bradshaw, en ung amerikan med författardrömmar som dras med i utsvävningarna. Allt känns möjligt, allt är tillåtet. Men lyckan är bräcklig. Nazismen växer sig starkare. Det fria livets undergång närmar sig.  Cabaret är fylld av flärd och sensualism, svärta och förtvivlan. 

GöteborgsOperans nya uppsättning är en hyllning till epoken som originalet utspelar sig i: Berlin under den bräckliga demokratin kring 1930. Det ömsinta kammarspelet överförs till Stora scenen för den största uppsättningen någonsin av musikalen. Med stora shownummer och medryckande musik förenas en politisk berättelse med gripande människoöden i en färgstark dygnet runt-stad där livet ständigt pågår.  

Musikal i två akter.
Sjungs på svenska och textas på svenska och engelska.

Innan föreställningen på GöteborgsOperan sätter vi oss till bords på Nääs Slottsrestaurang  vars miljö skapar en speciell känsla och atmosfär.

Skriv ut ikon

Pris

1450 kr / person

Resedatum

Avgått 2020-10-24

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 10:50
Skara Resecentrum 11:20
Ljung - " Haralds" 11:30
Vara Hüllert 11:35

 

RESFAKTA 1-dag 
Arena      Gbg  Operan
Förest      15.oo

 

Allt detta ingår i priset:
*  Bussresa
*  Lunch inkl dryck
*  Musikalbiljett bästa parkett