"Mitt Sanna jag" - Krogshow på Börsen

- Sanna Nielsen på Hamburger Börs 2019

Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show – ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler.

Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs. Det blir en show och kväll med fest och glädje men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige främsta musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.

Vi garanterar dig musik och arrangemang och en och annan överraskning som får dig att svepas med i dans, sång och glädje. Allt paketerat, designat och presenterat i en show deluxe av några av Sveriges främsta showmakare.

Skriv ut ikon

Pris

2765 kr / person

Resedatum

Avgått 2019-02-23

Antal dagar: 2

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 08:00
Mariestad Resecentrum 08:35
Hova - Ingo 08:55
Finnerödja Hpl E20 09:05
Laxå - Ingo 09:20
Örebro Scandic/Statoil E20 09:55


RESFAKTA 2-dag
Hotell     Sc Grand City
Läge        Kungsg / Vasag
Arena     Hamburger Börs
Tid           18.00   
 

Allt detta ingår i priset:
*  Bussresa
*  Övernattning
*  Frukostbuffé
*  Showbiljett kat. A
*  2-rätters Showmeny