171044_christmas-in-kurfurstendammberlingermany.jpg

Berlin i Julglitter

Berlin, staden som aldrig stänger.

Berlin staden som aldrig stänger, det finns fler barer, diskotek och nattklubbar i Berlin, än i London och Paris tillsammans. Utbudet av restauranger och kaféer är enormt och alla smakriktningar tillfredsställs. Berlin har ett 60-tal julmarknader på olika ställen i staden.   

Dag 1
Vi åker tidiga 13.30 båten från Gedser och kommer snabbt direkt till vårt hotell perfekt i Berlin City Väst, dessutom Redan på sen eftermiddag har du goda möjligheter till allehanda aktiviteter. Vår reseledare tar dig säkert med ut på stan, Berlin ligger för dina fötter.

Dag 2 - 3
Föreslår att du som vill få en blick över stadens utveckling följer med på stadsrundtur. Staden har ett otroligt shoppingutbud, läckra konditorier och mat från värdens alla hörn. Dessutom ett av världens mest kända varuhus, KaDeWe, där matavdelningen med sina små restauranger imponerar. Berlin har berömda museer, varietéer, gallerier, operascener, konsertsalar och attraktioner. Vårt hotell ligger perfekt till med U-bahn utanför dörren så du lätt kan förflytta dig runt i den stora staden på egen hand om så önskas.  Varför inte passa på att besöka Friedrichstadt-Palast - Europas häftigaste Show Palace med världens största teaterscen, en teater med en över 100-årig historia.

Dag 4
Efter frukost beger vi oss till Rostock och kanske får vi tid för ”skafferishopping” innan det är dags att borda färjan till Danmark.

 

 

 

 

Skriv ut ikon

Pris

Från 2795 kr / person

Resedatum

Avgått 2018-12-02

Antal dagar: 4

Påstigningsorter

Skövde - Arenan 04:15
Tidaholm-Acklingakorset 04:35
Mullsjö VIP 05:00
Jönköping Eurostop Statoil 05:30
Skillingaryd Syd -Statoil 05:55
Ljungbystopp - Statoil 06:50
Helsingborg Knutp. 08:45

RESFAKTA 4-dag
Hotell     Berlin Mark
Läge         City Väst
                    Meineke Str                 

Tider      17.3o ca ank Berlin
                   22.3o  ca ank Skövde

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* 3 x Övernattning
* 3 x Frukostbuffé
* Färjor & vägskatter
* Reseledare

Berlinarnas "nationalrätt"


Världens största teaterscen


Spektakulär jätteshow i världsklass


Smidig lokaltrafiken och du kan betala enkelt med kontanter