The Play that goes Wrong - superkomedin

      
          VÄRLDENS ROLIGASTE FÖRESTÄLLNING!

Om Papphammar och Pang i bygget fick ett kärleksbarn…

Sven Melander står bakom rodret när succékomedin kommer till Sverige. Som regissör och översättare kommer Sveriges förmodligen roligaste man sätta sin prägel på denna humorsatsning. På scen står en mix av välrenommerade skådespelare och komiker. Underhållning på hög nivå är att vänta.

Lovorden har duggat tätt kring West End och Broadwayuppsättningen; 5 stjärnor från The Daily Mail, kallad "Gut-busting hit" av New York Times och med omnämnande som "den roligaste föreställningen vi har sett!”

Vi lovar inte att det går som det ska, men THE PLAY THAT GOES WRONG kommer garanterat att efterlämna en bitterljuv smärta av skratt…

Handling: Teatersällskapet sätter upp ett klassiskt mordmysterie som utspelar sig i 1920-talets England, men som titeln antyder - allt som kan gå fel… gör det! De olycksaliga skådespelarna kämpar mot alla odds för att ta sig genom föreställningen till den sista ridådragningen. Oväntade händelser resulterar i galna konsekvenser och mer än en gång är det osäkert om föreställningen ska kunna genomföras!

Regi, översättning och manusbearbetning:
Sven Melander

I rollerna:
Andreas T Olsson, Niklas Jönsson, Cornelius Löfmark, Susanne Thorson, Sanna Persson Halapi, Robin Stegmar, Simon "Chipen" Svensson, Robert Rydberg

Skriv ut ikon

Pris

945 kr / person

Resedatum

Avgått 2018-11-17

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 10:30
Skara Resecentrum 11:00
Vara Hüllert 11:15

 

RESFAKTA 1-dag
Arena   Lorensbergsteatern
Tider    12.30  ca ank Gbg
             15.30  förest
              Speltid ca 2.5 tim.

 

Allt detta ingår i priset:
*  Bussresa
*  Komedibiljett