Forellenresor logotype

Möt våren i valsernas Wien

Vad passar bättre än några dagar i sköna WienSäg Wien och du tänker på klassisk musik, valser, schnitzel, sachertårta, Donau och vackra byggnader i överflöd.  Wien är staden med spännande anor och en härlig mix av gammalt och nytt.

Det är en grön och vacker flaneringsvänlig stad. Här finns ett av Europas effektivaste transportsystem med enhetlig taxa för alla kommunikationsmedel som buss, tåg, spårvagn. Wien är också kaféernas huvudstad i Europa. Innanför berömda Ringstrasse kan du vandra i anrika kvarter som har sitt medeltida gatunät kvar. Smit in mellan gator och prång och fantisera hur det såg ut här för några hundra år sedan. Mitt i city ligger Stefansdomen med sin imponerande tornspira på 137 meter. Wien är den stad i världen där det innanför stadsgränsen odlas mest vindruvor. Gör som tusentals Wienbor, ta spårvagnen till en heuriger, en vingård med restaurang, äte en bit mat och dela på en karaff vitt vin.
Tisdag
Avresa  från Landvetter till Wien med beräknad ankomst 16.20. Efter ankomst till vårt hotell nära sevärdheter, shopping och kommunikationer väntar middag på lokal restaurang där vår reseledare också går igenom aktuella programförslag för dagarna här.     
Onsdag

Det blir en intressant guidad stadsrundtur så du lär känna stadens puls och sevärdheter ordentligt innan du får tid på egen hand.

Torsdag – Fredag

Tid för egna upptäckter som du kan varva med någon av vår reseledares föreslagna aktiviteter.
Lördag
Under eftermiddagen tar vi oss till flyget för återresa mot Landvetter med ank. 21.oo

Pris

7975 kr / person

Resedatum

Avresa: 2019-05-07
Återkomst: 2019-05-11

Antal dagar: 5

Påstigningsorter

Landvetter 11:35

RESFAKTA  5 dag
Hotell    Star Inn Premium

 

Allt detta ingår i priset:
*  Flyg t.o.r
*  Transfer flygplats -hotell
     t.o.r.
*  4 x övernattning
*  4 x frukost
*  1 x middag
*  Stadsrundtur
*  Reseguide
 


 


 


 


Utskriven 2019-08-18