Forellenresor logotype

"Mitt i Planeten" - Claes Malmberg på Tjolöholm

Sommarteater – ”Mitt i planeten”

Claes Malmberg är tillbaka, nu med en helt nyskriven sommarrevy på Tjolöholms Slottsteater

I sommar bjuder Claes Malmberg med vänner in till en hejdundrande musikalisk skrattfest på Tjolöholms slotts sommarteater. Årets föreställning blir en nyskriven kosmiskt komisk sommarrevy signerad Claes Malmberg om hela livet, hela världen och hela universum ”Mitt i planeten” med världspremiär på Tjolöholm

Att få spela sommarteater är nog bland det roligaste och något alldeles extra, framför allt här vid fantastiska Tjolöholms slott. Fjolårets sommar var magisk och hela ensemblen njöt tillsammans med en underbar publik i en enastående atmosfär. Förberedelserna är i full gång och jag tillsammans med begåvade Niklas Holtne skriver på ett nytt manus inför årets sommarrevy, säger Claes Malmberg.

Tillsammans på scen har Claes Malmberg med sig musikalstjärnan Hanna Lindblad och komikern Niklas Holtne och de brister ut i sånger, sketcher, stepp, skratt, show och ett och annat filosofiskt snedsteg. Allt serverat med en rejäl musikbomb med allt från Dolly Parton till Bob Dylan, framfört av Benneth Fagerlunds orkester med kör och ensemble.

Föreställningen spelas i godsets gamla sädesmagasin, Magasinet, med svindlande högt i tak och fantastisk akustik.

Innan ankomst till Tjolöholm stannar vi till på ett riktigt trevligt ställe där du ges möjlighet att äta en god och riklig lunchbuffé innan vi passerar pepparrotsodlingarna i Fjärås på väg fram till det spektakulära slottet.

 

Pris

895 kr / person

Resedatum

Avresa: 2021-07-24
Återkomst: 2021-07-24

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Skövde Resecentrum 09:15
Skara Resecentrum 09:45
Jung - Haralds 09:55
Vara Hüllert 10:00

 

RESFAKTA 1-dag
Arena      Tjolöholm
Förest     14.3o
 

Allt detta ingår i  priset:
* Bussresa
* Parkettbiljett
 


Utskriven 2021-04-20