Forellenresor logotype

Skrot, Hopp & Kärlek på Vallarna


Handlingen utspelar sig någonstans i de halländska skogarna. Där ligger en gammal bilverkstad, som en gång blomstrade, men numera blivit mer av en skrotfirma. Firman drivs av en lätt dysfunktionell raggarfamilj bestående av en tuff manhaftig kvinna (Annika Andersson) och hennes hopplösa son (Micke Riesebeck) som hellre drömmer om att få spela musik och se världen än att driva en skrot med sin mamma.

På skroten bor även den ständigt rökande småpilska raggarmormorn (Jeanette Capocci) som, när hon inte hackar på sin dotter, stöter på varje karl som sätter sin fot gården.  Affärerna som numera mest består av att sälja hembränt, stöldgods och metallskrot går inget vidare och familjen hotas av vräkning av kommunen.

I ett desperat försök att rädda situationen lägger raggarmamman familjens sista slantar på ett stort parti koppar, stulet från SJ – som hon planerar sälja vidare till den lokala gangstern ”Slaktar-Lasse” (Claes Månsson). För att ställa till det ytterligare får dessutom den prydliga familjen Svensson samma dag fel på bilen under en resa ner mot Köpenhamn och tvingas söka hjälp hos raggarfamiljen på skroten.

Det blir minst sagt en kulturkrock när de båda familjerna möts. Inte blir det lättare av att dottern i familjen Svensson och raggarsonen fattar tycke för varandra, eller att mormor bestämmer sig för att förföra herr Svensson, eller att den livsfarlige Slaktar-Lasse dyker upp för att hämta sin koppar. Som grädde på moset besöker den snubblande olycksdrabbade skattmasen (Jojje Jönsson) skroten för att en gång för alla reda upp skatteproblemen.

Det blir en galet rolig och explosiv rockabilly-buskis med stålkam, brylkräm, kärlek och naturligtvis också lite hembränt. På scen ser vi publikfavoriterna Annika Andersson, Micke Riesebeck, Claes Månsson, Jojje Jönsson med flera, redo att bjuda på sommarens absolut skrattigaste föreställning.

Innan ankomst till Vallarna görs ett trevligt stopp för en god
söndagsmiddag. 

Till Premiärkväll har vi försett dig med fina biljetter på främre parkett

Pris

1295 kr / person

Resedatum

Avresa: 2023-07-02
Återkomst: 2023-07-02

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Lidköping 12:10
Skara - Resecentrum 12:30
Skövde Arenan 13:10
Tidaholm - Acklingakorset 13:30
Mullsjö -VIP 13:55

 

RESFAKTA 1-dag
Arena  Vallarnas friluftsteater
Ort        Falkenberg
 

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Söndagmiddag komplett
* Premiärbiljett  18.oo
    - Främre Parkett
 


 


Utskriven 2024-07-15