Forellenresor logotype

Cabaret - Kit Kat Club

      Willkommen bienvenue welcome till Berlin !

Stora shownummer känd musik och en gripande berättelse Nattklubbsstjärnan Sally Bowles och hennes gäng välkomnar dig till en av säsongens häftigaste upplevelser.

Den som en gång vågat sig in på Kit Kat Club vill stanna för alltid Här finns plats för alla. Under Konferencierens vakande öga är nattklubben en fristad där de nöjeslystna lever ut sina drömmar Musikalen kretsar kring Sally Bowles nattklubbens stjärna och Clifford Bradshaw en ung amerikan med författardrömmar som dras med i utsvävningarna Allt känns möjligt allt är tillåtet Men lyckan är bräcklig Nazismen växer sig starkare.  Det fria livets undergång närmar sig Cabaret är fylld av flärd och sensualism svärta och förtvivlan GöteborgsOperans nya uppsättning är en hyllning till epoken som originalet utspelar sig i Berlin under den bräckliga demokratin kring

Stora shownummer och medryckande musik förenas med en politisk berättelse med gripande människoöden mitt i en färgstark dygnet runtstad där livet ständigt pågår.
Cabaret hade urpremiär på Broadway i New York och är en av världens mest spelade 

             Vi har spetsat till ditt besök lite alldeles extra.

Du kommer som vår gäst att få vara en del av Kit Kat Club med placering vid ett av caféborden direkt på stora scenen och då bli en del av den häftiga föreställningen.   Spännande ?

Innan föreställningen har vi bokat bord åt dig i Operabaren två trappor upp, med utsikt över operastråket. Här blir du serverad en läcker Laxtartar, smörsås med pepparrot, forellrom, dill, ljummen vinägerpotatis och dillgurka, alternativt Operans räksmörgås på ekologiskt danskt rågbröd med citron- och pepparrotsmajonnäs, ägg, tomat och citron

Pris

1275 kr / person

Resedatum

Avresa: 2022-11-19
Återkomst: 2022-11-19

Antal dagar: 1

Påstigningsorter

Skövde Arenan 10:40
Skara - Resecentrum 11:05
Jung - Haralds 11:20
Vara Hüllert 11:30

 

RESFAKTA 1-dag
Arena   Göteborgs Operan
Ank.       13.oo ca
Förest    15.oo -17.3o  

Allt detta ingår i priset:
* Bussresa
* Specialplatsbiljett Kit Kat Club
* Vald bistrorätt enligt ovan

 

 


Utskriven 2022-09-30